Το εργαστάσιο παραγωγής στην Παραγουάη

Το εργαστάσιο παραγωγής στην Παραγουάη

Η ML SteviaHellas ασχολείται με την μελέτη της Stevia Παραγουάης από δεκαετίας μελετώντας και αναπτύσσοντας στην Ελλάδα προϊόντα Stevia με την βοήθεια του ΕΜΠ Αθηνών και άλλων επιστημόνων.

Συνεργάζεται με τους πλέον έμπειρους επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο όπως Ιατρούς, Διατροφολόγους, Χημικούς, Γεωπόνους, Υγιεινολόγους, Τεχνολόγους τροφίμων, Καθηγητές πολυτεχνείου με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν την καλύτερη, ασφαλέστερη και γευστικότερη σειρά προϊόντων SteviaParana, έχοντας ως βάση μόνο αυθεντική Stevia Παραγουάης που παράγεται από μη μεταλλαγμένα φυτά και με αυστηρές φυσικές μεθόδους.

Ο χώρος παραγωγής

Ο χώρος παραγωγής

Ιδιαίτερη φροντίδα δόθηκε στην χρήση φυσικών πιστοποιημένων υλικών, και στην εύκολη και πρακτική συσκευασία.

Από τα μέσα του 2014 η επιχείρηση αναβαθμίστηκε σε ΙΚΕ και εντατικοποίησε την δραστηριότητα της στην εσωτερική και εξωτερική αγορά.

Η ML SteviaHellas εγκαταστάθηκε στα ιδιόκτητα γραφεία της, τον Οκτώβρη του 2014 στην οδό Πραξιτέλους 272 στον Πειραιά και αναβάθμισε τον τομέα συσκευασίας.

Ο χώρος φύλαξης

Ο χώρος φύλαξης

Τα προϊόντα της ML SteviaHellas είναι ήδη διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε επιλεγμένα καταστήματα.

Στην ML SteviaHellas πιστεύουμε ότι μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες, όπως η αποκλειστική χρήση της SteviaParana, μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά την ποιότητα και διάρκεια της ζωής μας.

H ML SteviaHellas έχει κάθε χρόνο ανοδική πορεία στην ελληνική και ξένη αγορά χάρη στα καινοτόμα και ποιοτικά προιόντα της.