Μίγμα για κέικ βρώμης με άρωμα Πορτοκάλι
Χωρίς ζάχαρη
Συστατικά:
Πίτουρο βρώμης 40%, Γλυκαντικό : μαλτιτόλη, corn flour, ΑΥΓΟ σε σκόνη, ΑΛΜΠΟΥΜΙΝΗ, ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, ίνες μπαμπού, Διογκωτικά : baking powder, μαγειρική σόδα, βανιλλίνη, κόμμι ξανθάνης, άρωμα πορτοκάλι.
Οδηγίες παρασκευής:
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε (προσοχή, όχι δυνατά) το μίγμα προσθέτοντας 210 γρ. νερό και 70 γρ. λάδι (κατά προτίμηση ελαφρύ), για λίγα λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Απλώνουμε στη φόρμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο στον αέρα, για 40-45 λεπτά περίπου (εξαρτάται από τον φούρνο).
Πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη
Διαθρεπτικές πληροφορίες | Ανά 100 gr |
---|---|
Ενέργεια | 324,7 kcal |
Λιπαρά | 5,3 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 1,3 g |
Υδατάνθρακες | 71,8 g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 1,5 g |
εκ των οποίων πολυόλες | 69 g |
Πρωτεΐνες | 10,5 g |
Εδώδιμες ίνες | 4,1 g |
Αλάτι | 0,1 g |
Διατίθεται σε συσκευασία 350 γρ.
Μίγμα για κέικ με ίνες Κακάο
Χωρίς ζάχαρη και αλεύρι σίτου
Συστατικά:
Γλυκαντικό : Μαλτιτόλη, άπαχο γάλα σκόνη, αυγό σκόνη, φυτικές ίνες κακάο, αλμπουμίνη, φυτικές ίνες βρώμης, κακάο άπαχο σκόνη, γλουτένη σίτου, Διογκωτικό : baking powder, άρωμα βανίλιας.
Οδηγίες παρασκευής:
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε (προσοχή, όχι δυνατά) το μίγμα προσθέτοντας 250 γρ. νερό και 95 γρ. λάδι (κατά προτίμηση ελαφρύ ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας), για λίγα λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Απλώνουμε στη φόρμα της αρεσκείας μας και Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο στον αέρα, για 40-45΄ περίπου (εξαρτάται από τον φούρνο).
Για το πασπάλισμα: Άχνη ερυθριτόλης με στέβια (RA98%).
Πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη
Διαθρεπτικές πληροφορίες | Ανά 100 gr |
---|---|
Ενέργεια | 306 kcal |
Λιπαρά | 2,6 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 1,55 g |
Υδατάνθρακες | 53,3 g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 11,45 g |
εκ των οποίων πολυόλες | 39,9 g |
Πρωτεΐνες | 21,89 g |
Εδώδιμες ίνες | 11,09 g |
Αλάτι | 0,28 g |
Διατίθεται σε συσκευασία 250 γρ.