Μίγμα για κέικ Βανίλια - Πορτοκάλι
Χωρίς ζάχαρη και αλεύρι σίτου
Συστατικά:
Πίτουρο βρώμης, γλυκαντικό ερυθριτόλη με γλυκοζίτες στεβιόλης, πρωτεΐνη ρυζιού, άμυλο αραβοσίτου, αλμπουμίνη, αυγό σε σκόνη, ορός γάλακτος σε σκόνη, γάλα άπαχο σε σκόνη 0,6%, μαγειρική σόδα, κόμη ξανθάνης, αρωματική ύλη βανίλια και πορτοκάλι.
Οδηγίες παρασκευής:
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε με το χέρι (προσοχή, όχι δυνατά) το μίγμα, προσθέτοντας 120 γρ. νερό και 40 γρ. λάδι (κατά προτίμηση ελαφρύ), για λίγα λεπτά έως ότου ομογενοποιηθεί.
- Απλώνουμε το μίγμα στη φόρμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς C στον αέρα, για 30-35 λεπτά. (Εξαρτάται από τον φούρνο)
Για το πασπάλισμα: Άχνη ερυθριτόλης με στέβια (RA98%)
Πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη
Διαθρεπτικές πληροφορίες | Ανά 100 gr |
---|---|
Ενέργεια | 284 kcal |
Λιπαρά | 5,8 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 1,1 g |
Υδατάνθρακες | 68,5 g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 4,9 g |
εκ των οποίων πολυόλες | 62,3 g |
Πρωτεΐνες | 10,8 g |
Ίνες | 4,8 g |
Αλάτι | 0,1 g |
Διατίθεται σε συσκευασία 200 γρ.
Μίγμα για κέικ Κακάο
Χωρίς ζάχαρη και αλεύρι σίτου
Συστατικά:
Φυτικές ίνες κακάο, γλυκαντικό (ερυθριτόλη με γλυκοζίτες στεβιόλης), φυτικές ίνες βρώμης κακάο 1%, πρωτεΐνη σίτου, αλμπουμίνη, αυγό σε σκόνη, ορός γάλακτος σε σκόνη, baking powder, αρωματική ύλη βανίλια.
Οδηγίες παρασκευής:
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε με το χέρι (προσοχή, όχι δυνατά) το μίγμα, προσθέτοντας 150 γρ. νερό και 60 γρ. λάδι (κατά προτίμηση ελαφρύ), για λίγα λεπτά έως ότου ομογενοποιηθεί.
- Απλώνουμε το μίγμα στη φόρμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς C στον αέρα, για 30-35 λεπτά. (Εξαρτάται από τον φούρνο)
Για το πασπάλισμα: Άχνη ερυθριτόλης με στέβια (RA98%)
Πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη
Διαθρεπτικές πληροφορίες | Ανά 100 gr |
---|---|
Ενέργεια | 266 kcal |
Λιπαρά | 4,6 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 1,5 g |
Υδατάνθρακες | 48,1 g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 20,8 g |
εκ των οποίων πολυόλες | 27,3 g |
Πρωτεΐνες | 25,9 g |
Ίνες | 10,1 g |
Αλάτι | 1,1 g |
Διατίθεται σε συσκευασία 150 γρ.